beats by dre cheap

Je li vama vruće?


   Sramota me je kada vidim kako su svi vrijedni i stalno postavljaju nešto novo na svoje blogove. Međutim, ja imam jedan veliki problem - iako mi je ljeto omiljeno godišnje doba, nikako ne podnosim visoke temperature. Problem se dodatno zakomplikuje kada svemu dodate da živim na destetom spratu, da sam prepuštena na (ne)milost ovom najgorem poslijepodnevnom suncu i da nemam klimu ( iz meni još uvijek nejasnih razloga). Tako vam je dane provodim u hibernaciji sve do večeri kada se može koliko toliko disati. I izaći vani! Da nema knjiga, poludila bih!


   Kada smo već kod knjiga, evo nekoliko sjajnih naslova koje sam čitala u zadnje vrijeme:

 

Jamie McGuire - Beautiful Disaster 

Melina Marchetta - Jellioce Road

Courtney Summer - Some Girls Are

 Kody Keplinger - The DUFF


   Beautiful Disaster preporučujem svima koji su slabi na komplikovane ljubavne priče. Some Girls Are natjerat će vas da drukčije gledate na svoje srednjoškolske dane, kao i na to kako su alfa borbe nešto što se veže samo za "jači" spol (mrzim ovaj eufemizam) - cure su u svojim svađama puno okrutnije. The DUFF je nešto opuštenija vrsta knjige, ali, obećavam vam, Jellioce Road će vam se vrtiti po glavi još dugo nakon što je pročitate. Ova knjiga je u početku zbunjujuća, ne znate više ko je ko i kada se šta dešava, ali budite uporni i pročitajte je do kraja.


   I za kraj, crtić! Ne znam koliko vas je gledalo Foster's Home for Imaginary Friends (moj omiljeni crtić uz Dexterov laboratorij), ali evo kako se ja trenutno osjećam:

It's Hot in Topeka

Ja čitam, a ti?
http://jacitamati.blogger.ba
15/07/2011 16:02